Eladás Gazdasági épület, Vaggeryd, Skåne, Svédország, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Eladás - Cod. 39213

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 78192 m²
  • Szobák száma: 6-7
  • Emelet: Trä

Valódi lófarm jó helyen!
Körülbelül 8 hektáros szép lófarm, jó működési lehetőségekkel, Småland szívében.

Ez a finom farm ágyúval, az E4 közelében, Jönköpingtől délre található. Itt mindössze 20 perc alatt gyorsan eljuthat a nagyvárosba! Värnamoig 30 perc alatt elérhetők. Vaggeryd központja is közel van, iskolákkal és üzletekkel, valamint Vaggeryd villamossal való közelsége, amely mindössze 8 perc alatt elérhető.


Az ingatlan egy nagy, 1802-ből származó főépületből áll, 7 szobával és konyhával. A 19. századi varázslat nagy része megmarad itt. Az épületet részletekben felújították, legutóbb 2017-ben, egy hálószobával, fürdőszobával, mosókonyhaval és egy kis irodaépülettel. Ugyanebben az évben egy új, 26 nm-es verandát építettek hűvös nyugati stílusban. A rost be van építve és készen áll, csak csatlakoztassa! Ezen a finom üzemnél sok energiát fektettek a részletekbe, hogy a megfelelő érzés és az építkezésen megjelenés megjelenjen. Mint például kézzel vágott deszkák, kézzel kovácsolt körmök és egyéb költséges anyagválasztás!

A létesítmény a következőket tartalmazza:

- Kb. 350 nm-es stabil épület, 6 doboz cserélhető falakkal, forró vízzel ellátott zuhanycsap. A legnagyobb biztonság érdekében 2014-ben a stabil épületben az összes villamos energiát kicserélték. A felmérési kiömlések megkezdődtek a lovak kezelőhelyiségével. Kiváló minőségű gumi szőnyeg kapható ezen a helyen. Tárolóhely és takaróhelyiség a tető alatt takarmányok vagy gépek / fa tárolására, 2 nyeregkamra, melyből mosogatóval és meleg vízzel kisebb. A nagyobbikban találhatóak a lovas sávhoz vezető ablakok, valamint a fedél szárító. Mindkettő szigetelt és fűtött. Nagy ház magas mennyezettel az egyik végén tárolható. A másik végén egy jól szigetelt és drága szoba alig több mint 50 négyzetméter. A helyiséget 2019-ben fejezték be, és edzőtermenként használták, és egy léghőszivattyú fűti. Itt van egy konyhasarok tűzhellyel, elegáns retro modellben, gyönyörű, egyedi réz mosogatóval, forró / hideg vízzel. Elindult a szoba tetején fekvő hálószoba. Sok lehetőség van itt! A szoba egyszerű eszközökkel lakássá alakítható, vagy konferenciák, partik és tanfolyamok céljára használható. A szoba mellett egy Separett száraz törülköző található.

- Jól vízelvezető, megvilágított lovasút kb. 30x35 m.
- Megvilágított kör alakú korall, kb. 18 m átmérőben. egy kis állvánnyal.
- dombos természetkertek.
- 2 leválasztható erőmű. Az egyik körülbelül 30 négyzetméter a műhely mellett. A második kb. 25 négyzetméter. Elektromos fűtésű automatikus vízpoharak mindkét kioldási módban.
- Pihenő udvar és óvoda nagy ménkerítéssel.
- Kb. 28 nm-es szigetelt műhely öntött padlóval és levegő hőszivattyúval.
- Különböző terasz nyugati stílusban, kb. 26 nm. Itt ülhet és élvezheti teljesen rovarmentességet!

- Kis ház 1. Kb. 13 nm-es épület vízbázisú padlófűtéssel. Ma klinikának használják, de például használható. vendégház / iroda.
- melléképületek. 2. Ma nagy tárolóhelyiségként használják, kis pincével.
- Hangulatos barbecue terület az ingatlan szélén.

A gazdaság minősége garantált, és a "Säker Hästgård" megjelöléssel rendelkezik, amely többek között alacsony biztosítási díjat ad a Länsförsäkringarban.

A környéken szép vezetési és vezetési utak vannak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB