Eladás Farm, Vindeln, Västerbotten, Svédország, Gäddträsk 4, 92291 Vindeln

Eladás - Cod. 36465

  • Tipus: Farm
  • Terület: 97 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

Nyugodt és magántulajdonú, 94 hektáros lótenyésztõ gazdaság, lakóházzal, stabil, héi szárral, szárítóval, csirke- és nyúl tollal, műhelyvel, gépi fészerrel, sütõházzal (szükség van javításra). Traktorok és gépek a kisüzemi gazdálkodáshoz.

Tökéletes log ház újonnan felújított, vintage stílusú konyhával és nappalival. Konyha kézzel épített tömörfa. A házat tűzifa, a szabad erdei végtelen faellátás biztosítja.

A gazdaságban 59 hektár termő erdő áll rendelkezésre, amelynek becsült állománya 6500 m3, 10 hektár mezőgazdasági terület.

Magánvízellátás hideg tavaszról.

Nagyon szép kilátás a saját tóra.

Egyedülálló, nagyon magántulajdonban lévő, mégis központi helyen, mindössze 25 km-re Vindeln városig (szupermarketek, iskola, egészségügyi ellátás stb.), 14 km-re Hällnäs faluig (iskola, vasútállomás, helyi bolt stb.), 45 km-re Lycksele (nagy kórház), 80 km-re Umeå városig.

A nagy, újonnan felújított, 10 nagy lószekrényes doboz tollat ​​egy fooldódoboz, öt póni doboz és egy freerange stabil, további 15 nagy ló számára.

Saját 40 X 80 méteres lovarda.

Ez a tulajdonság egy fantasztikus és egyedülálló helyen található egy nagyon szép és érintetlen természetben.

Három órán belül az istállóból egy nagy Eco Parkon és két nagyon gyönyörű természetvédelmi területen halad át, több kis és egy nagy, lovaglásos úszót is átszel.

A gyalogláshoz és a hegyi kerékpározáshoz kedvelt 60 km hosszú túraútvonal 200 méterre halad az istállókból.

A farmtól 5 km-re a Vndelälven folyó, Svédország egyik nagy szabadfolyású folyója és 15 km-re található az egyik legnagyobb svájci rafting cég.

Ez a gazdaság hatalmas lehetőségeket kínál minden olyan tevékenységhez, amely a lovakkal, a természet / pusztai turizmussal kapcsolatos, mint például lovaglás, kutyázás, kenuzás, horgászat, vadászat, vadvízi evezés, hegyi kerékpározás stb., Vagy egyszerűen vásárolhat magának 94 hektár paradicsomot, és csak üljön hátra és élvezd…



A feltüntetett ár 2 895 000 SEK, amely az írás időpontjában hozzávetőlegesen 273 000 EURO, de a legmagasabb ajánlattevőnek kerül értékesítésre.



Ezt a kiegészítést a tulajdonos helyezte el, de az ingatlant a svédországi legnagyobb ingatlanügynök Fastighetsbyrån-n keresztül értékesítette.

A tulajdonos telefonszáma: +46 73 08 353 08
Az ügynök telefonszám: +46 70 51 749 88

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB