Eladás Három hálószobás lakás, Stockholm, Stockholm, Svédország, Sköntorpsvägen 1

Eladás - Cod. 41824

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 59 m²
  • Szobák száma: 2-3
  • Emelet: 4

Ez egy egyedülálló lehetőség lakásvásárlásra egy jól menedzselt lakásszövetkezetben, amely a telek tulajdonosa. Az épületben számos jelentős felújítás történt, sok parkolóhely, szauna és pihenőszoba, kerékpár- és babakocsiszoba, valamint mosási lehetőség található. A helyszín tökéletes azok számára, akik a városközpont közelében szeretnének élni, de saját privát terükhöz is hozzáférhetnek.

Ez a gyönyörű otthon karaktert, stílust és minden modern felszereltséget kínál a mai család számára. A nappaliban eredeti halszálkás padlóval és a ház többi részében parkettás padlóval ez a hely biztosan lenyűgöz. A nagy ablakok rengeteg természetes fényt engednek be, míg a kolmårdsmarmor ablakpárkányok egy csipetnyi eleganciát adnak. Nagyszerű tárolóhelyiségek, valamint két tárolóhelyiség található, így ez tökéletes bárki számára, akinek sok helyre van szüksége. Az ablakpárkányokon pedig könnyen eltávolítható fóliával ez az otthon tökéletes választás mindenkinek, aki saját ízlése szerint szeretné alakítani. Ne hagyd ki ezt!

Nagyvonalú fő hálószobánk egyszerűen két hálószobára osztható. A hálószoba beépített gardróbbal van beépítve, üvegajtós tolóajtóval, mely tökéletes a ruhák és holmik tárolására. A réz részletek és az érzékelővel vezérelt LED világítás rendkívüli hangulatot teremt a szekrényben, a szőnyegpadló pedig kényelmet és letisztult megjelenést biztosít. Rengeteg hely áll rendelkezésedre, hogy berendezd a szobát franciaággyal és egyszemélyes ággyal, anélkül, hogy szűknek éreznéd magad.

A digitális vezeték nélküli Mira zuhanyok és a hatalmas, 100 x 90 cm-es Timeless® üvegzuhany a luxus fürdőélményhez készült. Ez a zuhany két kézizuhannyal és egy mennyezeti zuhannyal rendelkezik, hogy bármilyen spray-t biztosítson Önnek és zuhanyozó társának. A samponpalackok tárolója rejtett, így letisztult megjelenést kaphat rendetlenség nélkül. A WC elektronikusan vezérelt öblítéssel rendelkezik – nem kell várakoznia, és nem áll le, amíg el nem végzi a munkáját! A mosó- és szárítógépnek is van hely, hideg és meleg víz áll rendelkezésre az energiaszámlák megtakarításához. A mosogató elektromosan vezérelt csapteleppel, amely automatikusan kikapcsol, ha nem használja. A csapda természetesen öntisztító.

A konyha tágas és két ablakon keresztül szép fényt ad, itt van egy étkezőasztal a legtöbb étkezőnek. Nagy indukciós főzőlap, intelligens sütő, mosogatógép, hűtőszekrény és fagyasztó.

A nappali többféle bútorozási lehetőséget kínál. A nappaliból a lakás keleti fekvésű erkélyére is ki lehet jutni, melyben csodálatos reggeli napsütés éri. Ez a modell nagyobb, és mind a kerti bútorok, mind a kertészeti projektek számára alkalmas, nyilvánvaló tartózkodási hely, és az üvegezésnek köszönhetően meghosszabbítja a szezont.

A folyosón bőven van hely akasztásra és tárolásra mind a kalappolcon, mind a beépített gardróbszekrényben, tükrös tolóajtókkal, belső és érzékelővel vezérelt LED világítással. Biztonsági ajtó a lakásba és kóddal védett bejárat az épületbe.

A Sköntorpsvägen 1. szám alatt a város és a természet közelében él, mindössze 15 percnyi sétára Södermalmtól/Skanstulltól és az Årstaskogens természetvédelmi területtől a csomó alatt, és csak 300 méterre a víztől. Közvetlenül a lakás előtt felveheti a futócipőt, és körbefuthatja Årstaviken. Fejezd be a 8 km-es futást a természetvédelmi terület egyik közeli szabadtéri edzőtermében, majd hűsödj le a Mälaren-tó mólójáról, mielőtt hazatérnél. Azok számára, akik szeretnek sétálni az erdőben és a vidéken, a főbb futó- és kerékpárutak mellett rengeteg buja ösvény is várja a látogatókat. A bogyók kedvelőinek pedig a fagyasztóba könnyen feltölthető áfonya.

Az utca túloldalán, a Gullmarsvägen 42. szám alatt csodálatos, frissen sült kenyeret fogyaszthat az olasz Barbara Elisi Caracciolo népszerű kovászos pékségében, a Spiga Madre-ban. A Dalarnas Auktionsfirma nemrég költözött be a szomszédos üzletbe – ahol a régiségeket összeszerelősoron értékelik, majd a dalarnasauktionsfirma.se címen otthonra hívhatják a belsőépítészet-rajongók.

A gyermekes családok számára néhány perces sétával több óvoda is elérhető. Például a Trollstugan, a CapMini szülői szövetkezet és a Skagersvägen 38. És mivel a Skanskvarnsskolan általános iskola egy percre van, nem lesz hosszú séta, amikor a nagyobb gyerekeket fel kell venni és le kell adni. Még az újonnan megnyílt Angol Iskola is csak néhány percre van a dombon. A közeli Vättersparken ad otthont a nyitott óvodának, amely a hét minden napján nyitva tart, péntekenként kolbászsütővel. A közelmúltban felújított kalandjátszótéren egy nagy pancsoló található a forró nyári napokon. Télen a marviksvägeni szánkópálya népszerű. Årsta általában a gyermekes családok kedvelt területe, és egy új felfedezésre váró játszótér soha nincs messze.

Továbbá itt található a gyönyörű Årsta Torg (1500 m), amelyet Erik és Tore Ahlsén építész testvérek terveztek, és amely 1953-ban épült Stockholm első külvárosi központja volt üzletekkel, mozival, könyvtárral, színházzal és Folkets hussal. Mindez ma is megmaradt - és ezen kívül van még gyógyszertár, edzőterem, cukrászda, kávézó, retro boltok, szabó, virágüzlet, több étterem stb. A K-jelzésű tér közelsége festői kisvárosi hangulatot ad, és lehetővé teszi, hogy ügyei intézése során kilép a városból. Nincs messze a Globens bevásárlóközpont vagy Liljeholmen az új bevásárlóközponttal.

A Sköntorpsvägen 1 Årsta Gullmarsplanhoz legközelebbi részén található. Mindössze 7 perces sétával elérhető a metró összes zöld vonala, a déli buszhálózat és a várost átszelő vasút. A Sköntorpsplantól (30 m) gyakori buszjárat indul Årstaberg elővárosi vasútállomásra, ahonnan gyorsan eljuthat a városba vagy északabbra Arlandába.

Ez a hirdetés most eladó, de nem tart sokáig!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB